Balkaneros Forum

Just 4 Fun
 
PrijemPrijem  PortalliPortalli  GalerijaGalerija  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  
Balkaneros Forum

Balkaneros Forum - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Par pravila kojih se drzite da nebi bili opominjani ili mozda banovani za koje duze vreme.

Da krenemo:

1.)Slusajte nase Moderatore stalno ! Uvek su oni u pravu zato se ne svađajte sa njima ali ako je koji moderator prekrsio koje pravilo od tih napisanih, onda PM Admin-u
2.)Svi su clanovi dobrodosli i nije bitno koje religije,rase i porekla zato je zabranjeno da se svađate u vezi toga.
3.)Zabranjeno ni na bilo koji nacin uznemiravati druge clanove foruma
4.)Takođe je zabranjeno objavljivanje bilo koje vrste Pornografije
5.)Ne pisite 2x isti post. Dovoljan je jedan inace ce se post pobrisati i zabranjeno skretanje sa teme
6.)Ne pravite Teme ako je Ta vec napravljena, zato uvek pred otvaranjem teme je pretrazi i vidi ako vec ta tema postojii. Zatim pisite na tu temu ako vec postoji, da ne bi pravili duple teme jer ce biti brzo izbrisana
7.)Spamovanje drugih linkova od foruma je ZABRANJENO
8.)Zabranjeno Ugrozavanje privatnosti clana foruma ili bolje koje druge osobe. Ista je zabranjeno lazno predstavljanje
9.)Nije dozvoljeno pisanje sa velikim slovima (koristenje Caps Lock)
jer se to smatra vikanjem, deranjem
10.) Lepo diskotuvanje zeliju vam vasi Moderatori (nije pravilo Very Happy )